فهرست مقالات


تحقیقات تولیدات دامی، 1399، جلد ۹، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا ۳ و ۶ بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن 1401/2/15 - Get XML Data ۱۳ بار
۲ اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی 1401/2/15 - Get XML Data ۱۷ بار
۳ اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی 1401/2/15 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ تجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ 1401/2/15 - Get XML Data ۱۷ بار
۵ اثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت‌ هضم، تخمیر شکمبه ‎ای و فراسنجه‎ های خونی گوسفند عربی 1401/2/15 - Get XML Data ۱۷ بار
۶ برهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره‌ بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برون‌تنی 1401/2/15 - Get XML Data ۱۶ بار
۷ اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۱۶ بار
۸ استخراج عصاره بره‌موم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه 1401/2/15 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه