صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 13 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1399، جلد ۸، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of “International Congress on Food Science and Public Health” in Tehran, Iran
1400/12/19
-
۹ بار
۲
Influence of Freezing on Muscles of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss): A Histological and Microbiological Study
1400/12/19
-
۱۴ بار
۳
Microbial Safety of Black Summer Truffle Collected from Sicily and Umbria Regions, Italy
1400/12/19
-
۱۳ بار
۴
ارزیابی زمان خشک شدن و ویژگیهای کیفی فندق با پوست خشک شده در دماهای مختلف
1400/12/19
-
۱۳ بار
۵
Types of Acid and Drying Method Differently Affect the Chemical Profile of Sodium Caseinate
1400/12/19
-
۱۳ بار
۶
Inhibitory Effects of Essential Oils of Cinnamon zeylanicum and Myristica fragrans against Brucella abortus 544 Inoculated in Fresh Baladi Cheese
1400/12/19
-
۱۰ بار
۷
Antifungal Effects of Essential Oils of Zataria multiflora, Mentha pulegium, and Mentha piperita
1400/12/19
-
۱۱ بار
۸
Using Comet Assay for Genotoxic Evaluation of Zataria multiflora Boiss., An Iranian Endemic Plant
1400/12/19
-
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه