صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 13 اسفند 1399
فهرست مقالات
Food and Health
، 1398، جلد ۲، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Evaluation of Zataria multiflora and Salvia leriifolia extract on the physicochemical and organoleptic characteristics in sausage formulation during refrigerated storage
1399/7/11
-
۱۲ بار
۲
Investigation and comparison of anthropometric indices, dietary habits, knowledge, attitude, and practice of sports club’s members of sports supplements consumption in five regions of Tehran
1399/7/11
-
۱۲ بار
۳
The effect of probiotic strain of Lactobacillus fermentum on growth of Escherichia coli O111 during yogurt storage
1399/7/11
-
۱۱ بار
۴
Effect of different drying methods on Vitamin D content in Agaricus bisporus Mushroom
1399/7/11
-
۱۳ بار
۵
The effectiveness of acceptance and mindfulness-based therapy on physical activity increment and obesity decrement in the patients suffering from heart disease
1399/7/11
-
۱۱ بار
۶
The effect of gelatin films containing Pimpinella anisum essential oil on the microbial and chemical properties of minced beef
1399/7/11
-
۱۰ بار
۷
Comparative study of macroelement levels in tissues of cultured and wild Capoeta damascina using ICP-OES technique
1399/7/11
-
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه