صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 30 تیر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1399، جلد ۷، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of a Session on “Food Allergies in Neonates” in Mashhad, Iran
1399/3/30
-
۱۴ بار
۲
Antimicrobial Interventions in Poultry Processing to Improve Shelf Life and Safety of Poultry Meat: A Review with Special Attention to Salmonella spp.
1399/3/30
-
۲۹ بار
۳
Microbiological Quality and Safety of Retail Chicken and Beef Products in Lebanon
1399/3/30
-
۱۳ بار
۴
Antibiotic Resistance and Biofilm Production in Catalase-Positive Gram-Positive Cocci Isolated from Brazilian Pasteurized Milk
1399/3/30
-
۱۵ بار
۵
Trans Fatty Acid Analysis of Frying Oil Using ATR-FTIR Spectroscopy: A Study on Indian Traditional Snack Foods
1399/3/30
-
۱۲ بار
۶
Combination of Clove and Lemon Basil Essential Oils for Preservation of Chicken Meat
1399/3/30
-
۱۶ بار
۷
Effect of Ripening Time and Seasonal Changes on Microbial and Physicochemical Properties of Inland Pecorino Abruzzese Cheese
1399/3/30
-
۱۶ بار
۸
Phenotypic and Genotypic Characteristics of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus Isolated from Dairy and Meat Products in Iran
1399/3/30
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه