این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 13 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1398، جلد ۹، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن
1399/2/28
-
۳۸ بار
۲
بررسی ویژگیهای ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانیشده با صمغ دانۀ قدومهشیرازی به روش الکترواسپری
1399/2/28
-
۴۵ بار
۳
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی
1399/2/28
-
۴۴ بار
۴
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی
1399/2/28
-
۴۱ بار
۵
استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق
1399/2/28
-
۵۴ بار
۶
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها
1399/2/28
-
۳۵ بار
۷
مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسولشده و ریزپوشانینشده با بوتیل هیدروکسیآنیزول در روغن سویا
1399/2/28
-
۴۸ بار
۸
بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخیزدایی کنسانترههای پرتقال و گریپفروت و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی
1399/2/28
-
۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه