این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1399، جلد ۳۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینهسازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کازئینات سدیم
1399/2/28
-
۳۷ بار
۲
اثر عصاره اتانولی برگ چندل و اکالیپتوس بر ظرفیت آنتیاکسیدانی، فعالیت آنزیمی و میزان مالوندیآلدهید میوه موز تازه
1399/2/28
-
۵۰ بار
۳
تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی
1399/2/28
-
۴۱ بار
۴
اثر روشهای مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر
1399/2/28
-
۵۶ بار
۵
تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکیشیمیایی و حسی نان تست
1399/2/28
-
۴۳ بار
۶
اثر زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای آنتیاکسیدانی میوه زغالاخته طی انبارمانی
1399/2/28
-
۳۳ بار
۷
تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگیهای کیفی و حسی دونات
1399/2/28
-
۲۹ بار
۸
تاثیر منشاء گیاهی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و میکروبی عسل
1399/2/28
-
۳۳ بار
۹
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی نانولیپوزومهای حاوی بتا- سیتواسترول
1399/2/28
-
۴۰ بار
۱۰
اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوهای
1399/2/28
-
۳۴ بار
۱۱
مکانیسم فعالیت آنتیاکسیدانی اسید جنتیسیک در پایداری اکسیداتیو روغنهای زیتون و سویا
1399/2/28
-
۴۲ بار
۱۲
مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامینها و میکروارگانیسمهای شیر
1399/2/28
-
۴۱ بار
۱۳
ارزیابی برخی خواص مکانیکی دو واریته خرمالو در مراحل مختلف رسیدگی بهمنظور بهینه-سازی سامانههای پس از برداشت
1399/2/28
-
۶۵ بار
۱۴
ایجاد سیستم طبقهبندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط)
1399/2/28
-
۴۰ بار
۱۵
بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/زنیان/بتاکاروتن
1399/2/28
-
۸۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه