این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط 1398/12/8 - Get XML Data ۵۵ بار
۲ فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار) 1398/12/8 - Get XML Data ۵۹ بار
۳ فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا 1398/12/8 - Get XML Data ۶۱ بار
۴ استخراج پنتوزان‌ها از سبوس گندم با استفاده از روش‌های متداول و ترکیبی 1398/12/8 - Get XML Data ۵۴ بار
۵ تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین 1398/12/8 - Get XML Data ۷۵ بار
۶ بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز 1398/12/8 - Get XML Data ۶۸ بار
۷ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت 1398/12/8 - Get XML Data ۸۰ بار
۸ تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ۱۳۳۰ در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات 1398/12/8 - Get XML Data ۷۵ بار
۹ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما 1398/12/8 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۰ اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز 1398/12/8 - Get XML Data ۱۲۷ بار
۱۱ بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ 1398/12/8 - Get XML Data ۷۵ بار
۱۲ بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۳ تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۴ اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی‌کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه