این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
1398/12/8
-
۵۵ بار
۲
فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)
1398/12/8
-
۵۹ بار
۳
فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا
1398/12/8
-
۶۱ بار
۴
استخراج پنتوزانها از سبوس گندم با استفاده از روشهای متداول و ترکیبی
1398/12/8
-
۵۴ بار
۵
تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین
1398/12/8
-
۷۵ بار
۶
بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز
1398/12/8
-
۶۸ بار
۷
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژنهای غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت
1398/12/8
-
۸۰ بار
۸
تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ۱۳۳۰ در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات
1398/12/8
-
۷۵ بار
۹
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما
1398/12/8
-
۷۹ بار
۱۰
اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز
1398/12/8
-
۱۲۷ بار
۱۱
بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ
1398/12/8
-
۷۵ بار
۱۲
بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی زعفرانی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۳
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون
1404/7/3
-
۶ بار
۱۴
اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالیکننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۵
تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن
1404/7/3
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه