صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 2 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1398، جلد ۶، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
A Brief Summary Scheme of Algerian Traditional Dairy Products
1398/6/13
-
۱۶ بار
۲
Predicting of the Quality Attributes of Orange Fruit Using Hyperspectral Images
1398/6/13
-
۲۳ بار
۳
Properties of Some Commercial Honeys Available in Mexican Market: Effect of Overheating on Quality of the Packaged Honey
1398/6/13
-
۱۸ بار
۴
Acrylamide Content in Food Commodities Consumed in North Macedonia and Its Risk Assessment in the Population
1398/6/13
-
۲۵ بار
۵
Evaluation of Class 1 and 2 Integrons and Antibiotic Resistance Pattern in Salmonella enterica Isolated from Diarrheal Food-Borne Outbreaks in Iran
1398/6/13
-
۲۸ بار
۶
Microbial Contamination of Handmade Sauce Used by Street Food Vendors in Jashore, Bangladesh
1398/6/13
-
۲۸ بار
۷
The Risk Assessment of Sulphite Intake through Dried Fruit Consumption in Hamadan, Iran
1398/6/13
-
۱۵ بار
۸
Fluoroquinolone Residues in Fish Collected from Farms and Retail Stores in Stara Zagora Region, Bulgaria
1398/6/13
-
۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه