فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1398، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا 1398/4/11 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی 1398/4/11 - Get XML Data ۲۸ بار
۳ اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا 1398/4/11 - Get XML Data ۴۸ بار
۴ تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله 1398/4/11 - Get XML Data ۴۳ بار
۵ فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی 1398/4/11 - Get XML Data ۳۶ بار
۶ تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی 1398/4/11 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی 1398/4/11 - Get XML Data ۳۷ بار
۸ بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ 1398/4/11 - Get XML Data ۲۸ بار
۹ اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) 1398/4/11 - Get XML Data ۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه