صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 18 مرداد 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1398، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا
1398/4/11
-
۱۹ بار
۲
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی
1398/4/11
-
۲۸ بار
۳
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا
1398/4/11
-
۴۸ بار
۴
تأثیر نمکهای کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگیهای صمغ دانه شنبلیله
1398/4/11
-
۴۳ بار
۵
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی
1398/4/11
-
۳۶ بار
۶
تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بستهبندی کره حیوانی
1398/4/11
-
۳۵ بار
۷
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی
1398/4/11
-
۳۷ بار
۸
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ
1398/4/11
-
۲۸ بار
۹
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)
1398/4/11
-
۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه