این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۸۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی 1398/4/8 - Get XML Data ۹۱ بار
۲ بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳ ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴ ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتری‌های اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونه‌های مختلف شیر خام 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۶ بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۷ استخراج پلی‌ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به‌کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژی‌زا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۱ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ اثر محلول‌های شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ ارزیابی ویژگی‌های کاغذهای کرافت پوشش‌دهی شده با محلول‌های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ تهیه نانوحامل‌های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن‌ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۷ بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ بهینه‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر‌های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۱ مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم‌گلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۲ بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۳ اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ بررسی ویژگی‎های فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیون‎های حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن‎ کنجد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۵ ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis)) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۸ تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسه‌ای و بیولوژیکی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه