صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 18 مرداد 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1397، جلد ۱۰، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما
1397/11/16
-
۳۱ بار
۲
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده
1397/11/16
-
۲۲ بار
۳
مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت)
1397/11/16
-
۲۸ بار
۴
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف
1397/11/16
-
۲۱ بار
۵
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند
1397/11/16
-
۳۱ بار
۶
خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید
1397/11/16
-
۳۰ بار
۷
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج
1397/11/16
-
۲۲ بار
۸
اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی
1397/11/16
-
۱۹ بار
۹
اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus
1397/11/16
-
۳۰ بار
۱۰
ویژگیهای ضداکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلیساکاریدهای جلبک قهوهای کلپومنیا پرگرینا
1397/11/16
-
۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه