فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1397، جلد ۱۰، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما 1397/11/16 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده 1397/11/16 - Get XML Data ۲۲ بار
۳ مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت) 1397/11/16 - Get XML Data ۲۸ بار
۴ بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف 1397/11/16 - Get XML Data ۲۱ بار
۵ تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند 1397/11/16 - Get XML Data ۳۱ بار
۶ خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید 1397/11/16 - Get XML Data ۳۰ بار
۷ بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج 1397/11/16 - Get XML Data ۲۲ بار
۸ اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی 1397/11/16 - Get XML Data ۱۹ بار
۹ اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus 1397/11/16 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۰ ویژگی‌های ضد‌اکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلی‌ساکاریدهای جلبک قهوه‌ای کلپومنیا پرگرینا 1397/11/16 - Get XML Data ۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه