صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 12 تیر 1404
فهرست مقالات
مجله تغذیه و امنیت غذایی
، 1397، جلد ۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Anthropometric Indicators of the Elementary School Students in Yazd: A Comparison with WHO Standards
1397/8/10
-
۴ بار
۲
Salt Content in Traditional and Nontraditional Breads in Yazd City, Iran, 2015-2016
1397/8/10
-
۹ بار
۳
Antimicrobial Activity of Nisin and Lysozyme on Foodborne Pathogens Listeria Monocytogenes, Staphylococcus Aureus, Salmonella Typhimurium, and Escherichia Coli at Different pH
1397/8/10
-
۱۰ بار
۴
The Relationship between Nutritional Status and Anthropometric Indices among 2-5-Year Old Children in Tehran
1397/8/10
-
۶ بار
۵
Improvement of the Oxidative Stability of Sesame Oil Using Spirulina as a Natural Antioxidant
1397/8/10
-
۷ بار
۶
Investigating the Effect of Spirulina Platensis Microalgae on Textural and Sensory Properties of Baguette Bread
1397/8/10
-
۴ بار
۷
The Beneficial Effects of Fiber on Major Chronic Diseases: A Review of Evidence
1397/8/10
-
۵ بار
۸
Western Dietary Pattern Reduced Male Fertility: A Systematic review and Meta-analysis of Observational Studies
1397/8/10
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه