این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 20 آبان 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1397، جلد ۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانیشدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست
1397/7/30
-
۳۰ بار
۲
عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی
1397/7/30
-
۴۱ بار
۳
اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگیهای پروتئین هیدرولیزشدۀ امعاواحشا کپور علفخوار
1397/7/30
-
۳۷ بار
۴
بررسی ویژگیهای جریانپذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانیشده و خشکشده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی
1397/7/30
-
۴۴ بار
۵
بهینهیابی ویژگیهای دونات غنیشده با پودر پالپ پرتقال
1397/7/30
-
۳۹ بار
۶
بهینهسازی اثرات غلظت نشاستۀ گرمانرم و گلیسرول بر خواص فیزیکومکانیکی آمیزۀ نشاستۀ گرمانرم/پلیلاکتیک اسید به روش سطح پاسخ
1397/7/30
-
۴۷ بار
۷
تأثیر افزودن آرد و نشاستۀ سیبزمینی بر ویژگیهای کیفی و بیاتی کیک اسفنجی
1397/7/30
-
۳۶ بار
۸
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک
1397/7/30
-
۴۱ بار
۹
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک
1397/9/19
-
۴۱ بار
۱۰
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک
1398/3/6
-
۳۳ بار
۱۱
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک
1398/5/9
-
۳۲ بار
۱۲
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک
1402/6/12
-
۲۳ بار
۱۳
بررسی خصوصیات کیفی و زندهمانی باکتریهای <i>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</i> و <i>باسیلوس کواگولانس</i> در نان پروبیوتیک
1402/9/2
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه