صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 9 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1397، جلد ۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Food Safety Management: A Major Required Action for Tunisian Olive Oil Products
1397/7/3
-
۱۳ بار
۲
Considering World Trade Organization Laws in Respects of National Standards for Improving the Food Safety in the Emerging Economies
1397/7/3
-
۱۵ بار
۳
Parasitic Agents in Fresh Fruits and Vegetables Sold in Open Markets in Bauchi, Nigeria
1397/7/3
-
۱۳ بار
۴
Contamination of Cryptosporidium spp. Oocysts in Raw Vegetables Produced in Koya City, Iraq
1397/7/3
-
۱۴ بار
۵
Potential Use of DNA Aptamer-Magnetic Bead Separation-PCR Assay for Salmonella Detection in Food
1397/7/3
-
۱۳ بار
۶
Competence of Public Institutions in Food Safety Control: A Consumer Perception Survey in Ghana
1397/7/3
-
۱۶ بار
۷
Fate of Listeria monocytogenes during Ripening of Iranian Traditional Koozeh Cheese Made from Raw Ewe's Milk
1397/7/3
-
۱۳ بار
۸
Huge Water Shortage Crisis of 2018 in Iran and Its Suspected Relationship with the Three Recent Infectious Diseases Outbreaks
1397/7/3
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه