فهرست مقالات


فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1397، جلد ۱۰، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ریز پوشانی کوآنزیم Q۱۰ با روش توده ای شدن مرکب 1397/6/28 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم 1397/6/28 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت 1397/6/28 - Get XML Data ۱۸ بار
۴ بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب 1397/6/28 - Get XML Data ۲۶ بار
۵ بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی 1397/6/28 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری 1397/6/28 - Get XML Data ۱۹ بار
۷ اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) 1397/6/28 - Get XML Data ۲۹ بار
۸ بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ 1397/6/28 - Get XML Data ۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه