فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1397، جلد ۱۰، شماره ۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | ریز پوشانی کوآنزیم Q۱۰ با روش توده ای شدن مرکب | 1397/6/28 | - | ![]() |
۱۴ بار | |
۲ | ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم | 1397/6/28 | - | ![]() |
۱۵ بار | |
۳ | اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت | 1397/6/28 | - | ![]() |
۱۸ بار | |
۴ | بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامهای کم چرب | 1397/6/28 | - | ![]() |
۲۶ بار | |
۵ | بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی | 1397/6/28 | - | ![]() |
۲۱ بار | |
۶ | تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری | 1397/6/28 | - | ![]() |
۱۹ بار | |
۷ | اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L) | 1397/6/28 | - | ![]() |
۲۹ بار | |
۸ | بهینهسازی خشککردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ | 1397/6/28 | - | ![]() |
۱۴ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |