این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب 1397/6/20 - Get XML Data ۶۸ بار
۲ بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو 1397/6/20 - Get XML Data ۵۹ بار
۳ تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.) 1397/6/20 - Get XML Data ۵۹ بار
۴ تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های هیبریدی کربوکسی‌متیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونت‌موریلونیت و TiO۲ 1397/6/20 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ وویژگی‌های رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسول‌های امگا-۳ تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون 1397/6/20 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۷ تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ ریسینولئات 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۸ بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC ۱۸۹۶ بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۹ بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۱ بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیت‌های ثانویه عصاره گیاه اوجی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۲ مدل‌سازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیه‌سازی‌شده‌ی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۳ تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۵ اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۶ اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای ۴ درجه سانتی گراد 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۷ بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC ۱۶۵۴ در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۱ مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۲ تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۳ بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ تعیین محتوی، ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۵ بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئه‌ورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۸ بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ خشک کردن برگ‌های نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشک‌کن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ کاربرد توأم پلی‌آمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوه‌ای شدن پسته تر 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۱ اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگی‌های کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالص‌سازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۲ بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۳ بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۴ اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۵ بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین ) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۶ اثر آنزیم‌بری، بسته‌بندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۷ بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۸ اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(۳- درجه سانتیگراد) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۳۹ مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۴۰ بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری‌زا جدا شده از پنیر لیقوان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه