صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 12 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1397، جلد ۵، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Increased Health Impact of Aflatoxins Due to Climate Change: Prospective Risk Management Strategies
1397/4/3
-
۲۸ بار
۲
Indian Youth Should Be Trained Regarding Traditional Foods of the Country
1397/4/3
-
۲۶ بار
۳
In Vitro Antimicrobial Activities of Various Essential Oils Against Pathogenic and Spoilage Microorganisms
1397/4/3
-
۲۹ بار
۴
Characterization of Phenolic Profile and Antioxidant Potential of Some Algerian Olive Oils Cultivars
1397/4/3
-
۱۸ بار
۵
Effects of Spray-Drying, Freeze-Drying and Pasteurization on Microbiological Quality and IgG Level of Bovine Colostrum
1397/4/3
-
۳۷ بار
۶
Antibacterial and Antioxidant Potential of Essential Oils of Five Spices
1397/4/3
-
۲۲ بار
۷
Prevalence of sea, seb, tsst, and mecA Genes in Staphylococcus aureus Isolated from Shrimps Sold in Seafood Retailers in Tehran, Iran
1397/4/3
-
۳۰ بار
۸
Quality Assessment of Wheat Bread Baked in Bahir Dar City, Ethiopia
1397/4/3
-
۲۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه