صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
، ، جلد ۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر افزودن عسل و عرق نعناع بر ویژگیهای کیفی، حسی و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه سورگوم جوانه زده
1397/2/30
-
۶۳ بار
۲
ارزیابی عملکرد ماتریکس ریزپوشانی بر زندهمانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کوآگولانس در شرایط شبیهسازى معده و روده
1397/2/30
-
۳۷ بار
۳
بررسی قابلیت کاربرد پسماندهای کشاورزی برای تولید بهینه آنزیم آلفاآمیلاز ازباسیلوسسوبتلیسT۴۱aبه روش تخمیر غوطهور با سوبسترای معلق
1397/2/30
-
۳۷ بار
۴
تأثیر نمک کلرید کلسیم در افزایش فعالیت بیوکنترلی مخمر رودوترولاموسیلاجینوزا ۳Aدر کنترل کپک آبی سیب پنیسیلیوم اکسپنسیوم
1397/2/30
-
۷۰ بار
۵
بررسی خواص پروبیوتیکی باکتریهایاسیدلاکتیک جدا شده از محصولات لبنی بومیمنطقهغربایران
1397/2/30
-
۳۳ بار
۶
بهینهسازی اثر سویههای Bacillus cereusسویه zk۲و Bacillus thuringiensisسویه ILBB۲۲۴جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ
1397/2/30
-
۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه