فهرست مقالات


میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، ، جلد ۳، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر افزودن عسل و عرق نعناع بر ویژگی­های کیفی، حسی و زنده­مانی باکتری‌های پروبیوتیک در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه سورگوم جوانه ­زده 1397/2/30 - Get XML Data ۶۳ بار
۲ ­ارزیابی عملکرد ماتریکس ریزپوشانی بر زنده­مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کوآگولانس در شرایط شبیه­سازى معده و روده 1397/2/30 - Get XML Data ۳۷ بار
۳ بررسی قابلیت کاربرد پسماندهای کشاورزی برای تولید بهینه آنزیم آلفاآمیلاز ازباسیلوسسوبتلیسT۴۱aبه روش تخمیر غوطه­ور با سوبسترای معلق 1397/2/30 - Get XML Data ۳۷ بار
۴ تأثیر نمک کلرید کلسیم در افزایش فعالیت بیوکنترلی مخمر رودوترولاموسیلاجینوزا ۳Aدر کنترل کپک آبی سیب پنیسیلیوم اکسپنسیوم 1397/2/30 - Get XML Data ۷۰ بار
۵ بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری‌هایاسیدلاکتیک جدا شده از محصولات لبنی بومیمنطقهغربایران 1397/2/30 - Get XML Data ۳۳ بار
۶ بهینه‌سازی اثر سویه‌های Bacillus cereusسویه zk۲و Bacillus thuringiensisسویه ILBB۲۲۴جداشده از لجن لبنی در کاهش هیستامین به روش الایزا در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش رویه سطح پاسخ 1397/2/30 - Get XML Data ۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه