فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی، 1396، جلد ۲۸، شماره ۱ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | تولید نوشیدنی پایدار شیر-آبزرشک و بررسی ویژگیهای آن در طی انبارداری | 1396/12/20 | - | ![]() |
۸۶ بار | |
۲ | امکان استفاده از اندواینولیناز با پایداری حرارتی بالا جهت تولید شربت پرفروکتوز از اینولین | 1396/12/20 | - | ![]() |
۵۹ بار | |
۳ | بررسی اثر پودر قارچ دکمهای بر ویژگیهای ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش | 1396/12/20 | - | ![]() |
۷۸ بار | |
۴ | اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراوردههای گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک | 1396/12/20 | - | ![]() |
۷۹ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |