صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 27 تیر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1396، جلد ۴، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Report: “Food Hygiene and Safety” Session Was Held in Yazd, Iran in 30 November 2017
1396/10/17
-
۳۶ بار
۲
Announcement of “2nd International Congress on Food Science and Technology”
1396/10/17
-
۳۴ بار
۳
Antibacterial and Antioxidant Properties of Methanolic Extracts of Some Native Edible Plants Collected from Kermanshah, Western Iran
1396/10/17
-
۴۱ بار
۴
Incidence of Aflatoxin M1 in Human and Cow Milk in Kashan, Iran
1396/10/17
-
۳۵ بار
۵
Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Dried Peel of Iranian Pomegranate
1396/10/17
-
۲۴ بار
۶
Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Dried Peel of Iranian Pomegranate
1396/11/21
-
۱۸ بار
۷
Molecular Identification of Listeria monocytogenes in Raw Hamburgers from Kerman, South-East of Iran
1396/10/17
-
۱۳ بار
۸
Molecular Identification of Listeria monocytogenes in Raw Hamburgers from Kerman, South-East of Iran
1396/11/21
-
۲۱ بار
۹
Evaluation of Some Chemical Quality Characteristics of Honey Produced in Iran
1396/10/17
-
۱۵ بار
۱۰
Evaluation of Some Chemical Quality Characteristics of Honey Produced in Iran
1396/11/21
-
۱۶ بار
۱۱
Food Safety Accounting: As a Novel Interdisciplinary Approach in Iran
1396/10/17
-
۱۵ بار
۱۲
Food Safety Accounting: As a Novel Interdisciplinary Approach in Iran
1396/11/21
-
۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه