این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1396، جلد ۲۷، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپکورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه
1396/10/10
-
۴۲ بار
۲
اثر نوع و غلظت پایدارکننده روی ویژگیهای بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری
1396/10/10
-
۵۰ بار
۳
ارزیابی خواص آنتیمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار جریب در روغن سویای تصفیه شده
1396/10/10
-
۴۶ بار
۴
ارزیابی ویژگیهای کاربردی پوششهای برپایه آرد تولید شده از دو نان مسطح ایرانی و یک نان حجیم
1396/10/10
-
۳۸ بار
۵
تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل بیماریزا و ویژگیهای کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی
1396/10/10
-
۳۹ بار
۶
حفظ کیفیت قطعات برشخورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و ۱-MCP
1396/10/12
-
۴۹ بار
۷
تقلب نوع گوشت مصرفی در فراوردههای گوشتی
1396/10/12
-
۸۰ بار
۸
تأثیر اسانس گیاه دارویی خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی درطول مدت انبارداری
1396/10/12
-
۶۰ بار
۹
تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و تغذیهای دانههای انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد
1396/10/12
-
۳۴ بار
۱۰
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و فیزیکیشیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پریبیوتیک
1396/10/12
-
۶۸ بار
۱۱
تولید نانوامولسیون حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه(CLA) به روش تشکیل خود به خودی و غنیسازی شیر کمچرب پاستوریزه با آن
1396/10/12
-
۹۲ بار
۱۲
اثر گاز ازن بربرخی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی ادویهها دارچین، میخک و زنجبیل
1396/10/12
-
۴۲ بار
۱۳
تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و راندمان درون پوشانی نانو امولسیون حاوی اسانس سیر
1396/10/12
-
۱۱۸ بار
۱۴
تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگیهای بافتی ماست همزده کمچرب
1396/10/12
-
۵۹ بار
۱۵
تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس
1396/10/12
-
۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه