این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1396، جلد ۲۷، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه 1396/10/10 - Get XML Data ۴۲ بار
۲ اثر نوع و غلظت پایدار‌کننده روی ویژگی‌های بافتی، فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر لبنه لایت تولید شده به روش سپراتوری 1396/10/10 - Get XML Data ۵۰ بار
۳ ارزیابی خواص آنتی‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردوی منطقه هزار‌ جریب در روغن سویای تصفیه شده 1396/10/10 - Get XML Data ۴۶ بار
۴ ارزیابی ویژگی‌های کاربردی پوشش‌های برپایه آرد تولید شده از دو نان مسطح ایرانی و یک نان حجیم 1396/10/10 - Get XML Data ۳۸ بار
۵ تأثیر عصاره بید و پوشش سلوفان بر کنترل عوامل‌ بیماری‌زا و ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو طی انبارمانی 1396/10/10 - Get XML Data ۳۹ بار
۶ حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و ۱-MCP 1396/10/12 - Get XML Data ۴۹ بار
۷ تقلب نوع گوشت مصرفی در فراورده‌های گوشتی 1396/10/12 - Get XML Data ۸۰ بار
۸ تأثیر اسانس گیاه دارویی خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه دو رقم توت فرنگی درطول مدت انبارداری 1396/10/12 - Get XML Data ۶۰ بار
۹ تأثیر فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری و نانوذرات اکسید روی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و تغذیه‌ای دانه‌های انار آماده مصرف در طول نگهداری سرد 1396/10/12 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۰ بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و فیزیکی‌شیمیایی فرمولاسیون جدید آب میوه حاصل از ترکیب آلبالو و انگور قرمز غنی شده با فیبر رژیمی اینولین به عنوان محصولی پری‌بیوتیک 1396/10/12 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۱ تولید نانوامولسیون حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه(CLA) به روش تشکیل خود به خودی و غنی‌سازی شیر کم‌چرب پاستوریزه با آن 1396/10/12 - Get XML Data ۹۲ بار
۱۲ اثر گاز ازن بربرخی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی ادویه‌ها دارچین، میخک و زنجبیل 1396/10/12 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۳ تولید و بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و راندمان درون پوشانی نانو امولسیون‌ حاوی اسانس سیر 1396/10/12 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۱۴ تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگی‌های بافتی ماست همزده کم‌چرب 1396/10/12 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۵ تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس 1396/10/12 - Get XML Data ۴۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه