فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۲، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازه‌های تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار شهر تبریز 1396/7/27 - Get XML Data ۲۲ بار
۲ اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی 1396/7/27 - Get XML Data ۲۴ بار
۳ بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان 1396/7/27 - Get XML Data ۷۸ بار
۴ آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیام‌های بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانش‌آموزان دبستانی شهر شیروان در سال ۱۳۹۴ 1396/7/27 - Get XML Data ۲۹ بار
۵ اثر منفرد و ترکیبی صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط 1396/7/27 - Get XML Data ۳۹ بار
۶ بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت 1396/7/27 - Get XML Data ۲۵ بار
۷ تأثیر پوشش‌دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ‌شده 1396/7/27 - Get XML Data ۳۱ بار
۸ تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی‌های کیفی بیسکویت 1396/7/27 - Get XML Data ۲۱ بار
۹ بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L) 1396/7/27 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۰ ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو 1396/7/27 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۱ بهینه‌سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس 1396/7/27 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۲ بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ Astragalus Parrowianus 1396/7/27 - Get XML Data ۲۳۹ بار
۱۳ تأثیر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه‌ورا بر ویژگی‌های کیفی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک 1396/10/9 - Get XML Data ۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه