این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1396، جلد ۲۷، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر روش تغلیظ بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی 1396/7/18 - Get XML Data ۸۴ بار
۲ بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش‌های سنتی برای تولید نان 1396/7/18 - Get XML Data ۵۶ بار
۳ رابطه ویژگی‎های رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندم‌های ایرانی با ویژگی‌های مکانیکی بیسکوئیت 1396/7/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۴ اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر 1396/7/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۵ ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) 1396/7/18 - Get XML Data ۴۷ بار
۶ ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران 1396/7/18 - Get XML Data ۴۸ بار
۷ تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب 1396/7/18 - Get XML Data ۵۸ بار
۸ افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر 1396/7/18 - Get XML Data ۴۰ بار
۹ مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی 1396/7/18 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۰ اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی 1396/7/18 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۱ ارزیابی تغییرات ترکیبات تقریبی میگوی Macrobrachium nipponenseدر فصل تولید مثل 1396/7/18 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۲ استفاده از روش گرماسنجی برای تعیین تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن کلزا به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی 1396/7/18 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۳ بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا طی سرخ کردن عمیق ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون 1396/7/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۴ تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ 1396/7/18 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۵ بررسی تولید چیپس سوریمی و چیپس ماهی به عنوان جایگزین اسنک‌های دارای ارزش تغذیه‌ای پایین 1396/7/18 - Get XML Data ۵۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه