این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1396، جلد ۲۷، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر آماده‌سازی اولیه بر کیفیت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال 1396/4/20 - Get XML Data ۵۷ بار
۲ آنالیز و مقایسه ترکیبات مغذی و ارزش کالری فیله ماهی(Carangoides ferdau) تازه و فراوری شده 1396/4/20 - Get XML Data ۸۹ بار
۳ تهیه و مطالعه ویژگی‌های وابسته به آب و نفوذپذیری ورقه‌های خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/4/20 - Get XML Data ۶۶ بار
۴ تاثیر دامنه فراصوت پالسی و دما بر بازده، سینتیک و ترمودینامیک استخراج با حلال روغن هسته انگور (رقم سیاه سردشت) 1396/4/20 - Get XML Data ۷۲ بار
۵ بررسی خصوصیات فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم فعال سلولز باکتریایی حاوی عصاره گیاه تشنه‌داری (Scrophularia striata) 1396/4/20 - Get XML Data ۹۲ بار
۶ تاثیر پوشش‌دهی با کاراگینان و کربوکسی‌متیل‌سلولز در فرایند اسمز بر زمان خشک‌شدن و میزان بازجذب آب در سیب زرد لبنانی 1396/4/20 - Get XML Data ۵۳ بار
۷ بررسی عملکرد یک خشک‌کن خورشیدی اتوماتیک برای محصولات انگور، انجیر و آلو 1396/7/25 - Get XML Data ۵۹ بار
۸ بررسی کارایی روش یک مرحله‌ای و امواج فراصوت در تولید نانولیپوزوم‌های حاوی ویتامین C 1396/7/25 - Get XML Data ۴۸ بار
۹ بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان 1396/7/25 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۰ تهیه فیلم‌های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگی‌های فیزیکی، ضد‌کپکی و ضد‌اکسایشی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۱ بررسی قابلیت Bifidobacterium bifidumدر جذب آفلاتوکسین M۱ از ماست پروبیوتیک 1396/7/25 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۲ تاثیر چیتوزان و کلرید کلسیم بر روند تغییرات برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کنار در مدت نگهداری 1396/7/25 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۳ تاثیر صمغ گزانتان و عربی بر ویژگی‌های کیفی شیرینی نوقا 1396/7/25 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۴ مقایسه تأثیر روش‌های خشک‌کردن اسمزی، آون هوای داغ و مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و حسی توت فرنگی 1396/7/25 - Get XML Data ۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه