این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1395، جلد ۲۶، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ عملکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی دانه‌ی گندم 1395/12/20 - Get XML Data ۵۴ بار
۲ بررسی تشکیل دای‌ان‌های مزدوج و مواد واکنش‌دهنده با اسید تیوباربیتوریک به‌عنوان معیاری از پیش‌بینی پایداری اکسایشی بادام 1395/12/20 - Get XML Data ۴۰ بار
۳ بررسی ویژگی‌های فیزیکی و ضد میکروبی فیلم بیونانوکامپوزیت آلژینات سدیم – آگار حاوی نانو نقره و نانو فیبر سلولز 1396/1/19 - Get XML Data ۳۶ بار
۴ بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و ثعلب 1396/1/19 - Get XML Data ۵۲ بار
۵ مدلسازی سینتیک خشک کردن پسته رقم کله قوچی با استفاده از روش‌های مختلف خشک کردن: خشک ‌کردن خورشیدی، سنتی در آفتاب و سایه 1396/1/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۶ استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینه‌سازی خشک‌کردن فندق در بسترسیال مادون‌قرمز 1396/1/19 - Get XML Data ۵۱ بار
۷ تاثیر تیمار‌‌های تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس 1396/1/19 - Get XML Data ۵۳ بار
۸ تاثیر پوشش‌ خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی 1396/1/19 - Get XML Data ۵۱ بار
۹ اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1396/1/19 - Get XML Data ۹۲ بار
۱۰ اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلم‌های خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده 1396/1/22 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۱ اثر دما و رطوبت بر برخی از ویژگی‌های مکانیکی دانه سویا تحت بارگذاری شبه استاتیک 1396/7/25 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۲ بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین 1396/7/25 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن 1396/7/25 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۴ اثر ضد باکتریایی عصاره برگ به‌لیمو علیه باکتری‌های اشریشیاکلی واستافیلوکوکوس اورئوس در بستنی سنتی 1396/7/25 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۵ تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت 1396/7/25 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۶ نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۲): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون 1396/7/25 - Get XML Data ۶۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه