این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 31 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1395، جلد ۲۶، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
عملکرد شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی دانهی گندم
1395/12/20
-
۵۴ بار
۲
بررسی تشکیل دایانهای مزدوج و مواد واکنشدهنده با اسید تیوباربیتوریک بهعنوان معیاری از پیشبینی پایداری اکسایشی بادام
1395/12/20
-
۴۰ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکی و ضد میکروبی فیلم بیونانوکامپوزیت آلژینات سدیم – آگار حاوی نانو نقره و نانو فیبر سلولز
1396/1/19
-
۳۶ بار
۴
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و ثعلب
1396/1/19
-
۵۲ بار
۵
مدلسازی سینتیک خشک کردن پسته رقم کله قوچی با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن: خشک کردن خورشیدی، سنتی در آفتاب و سایه
1396/1/19
-
۳۲ بار
۶
استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینهسازی خشککردن فندق در بسترسیال مادونقرمز
1396/1/19
-
۵۱ بار
۷
تاثیر تیمارهای تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس
1396/1/19
-
۵۳ بار
۸
تاثیر پوشش خوراکی پلی ساکاریدی (نشاسته و پکتین) بر کیفیت خرمای مضافتی
1396/1/19
-
۵۱ بار
۹
اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا
1396/1/19
-
۹۲ بار
۱۰
اثر سوربیتول بر حلالیت، قابلیت دوخت و کدورت فیلمهای خوراکی ژلاتین ماهی کپور سرگنده
1396/1/22
-
۴۷ بار
۱۱
اثر دما و رطوبت بر برخی از ویژگیهای مکانیکی دانه سویا تحت بارگذاری شبه استاتیک
1396/7/25
-
۴۸ بار
۱۲
بهینهسازی تولید مافین کمکالری با استفاده از شیرینکننده طبیعی استویا و مالتودکسترین
1396/7/25
-
۳۹ بار
۱۳
مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن
1396/7/25
-
۴۱ بار
۱۴
اثر ضد باکتریایی عصاره برگ بهلیمو علیه باکتریهای اشریشیاکلی واستافیلوکوکوس اورئوس در بستنی سنتی
1396/7/25
-
۳۶ بار
۱۵
تولید خامه قنادی حاوی شیرین کنندههای کم کالری استویا و ایزومالت
1396/7/25
-
۴۶ بار
۱۶
نانوکمپلکس های صمغ عربی- کازئینات حامل بتا کاروتن (۲): بررسی اندازه ذرات، پتانسیل زتا ، مورفولوژی و کارایی انکپسولاسیون
1396/7/25
-
۶۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه