صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 28 تیر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1395، جلد ۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Editorial board
1396/7/24
-
۱۸ بار
۲
Inhibitory Effect of Echinophora platyloba Essential Oil on Aspergillus flavus in Culture Media and Cheese
1395/10/5
-
۲۱ بار
۳
DNA Extraction from Beef Harboring Sarcocystis spp.: Comparison of Three Different Analytical Methods
1395/10/5
-
۲۳ بار
۴
Antioxidant and Antifungal Activities of Essential Oils of Origanum vulgare ssp. gracile Flowers and Leaves from Iran
1395/10/5
-
۲۰ بار
۵
Comparing the Activity and Thermal Inactivation Behavior of Lactope-roxidase in Iranian Cow and Buffalo Milk and Whey
1395/10/5
-
۲۳ بار
۶
Molecular Epidemiology and Antimicrobial Resistance of Salmonella spp. Isolated from Resident Patients in Mazandaran Province, Northern Iran
1395/10/5
-
۲۳ بار
۷
Toxicological Effects of 30-Day Intake of Malathion on the Male Reproductive System of Wistar Rats
1395/10/5
-
۱۶ بار
۸
Corrigendum
1395/10/5
-
۱۴ بار
۹
Corrigendum to “Comparative Evaluation of Phytochemical, Antioxidant, and Antibacterial Properties from the Essential Oils of Four Commonly Consuming Plants in Iran” [Journal of Food Quality and Hazards Control 3 (2016) 107-113]
1396/1/17
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه