فهرست مقالات


به زراعی کشاورزی، 1393، جلد ۱۶، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری 1395/9/11 - Get XML Data ۴۹ بار
۲ تأثیر کم‌آبیاری و سطوح مختلف کود نیتروژن بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گیاه بادرنجبویه 1395/9/11 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ شناسایی صفات مرتبط با تحمل به خشکی در ژنوتیپ‌های جو بومی مناطق گرم و خشک ایران 1395/9/11 - Get XML Data ۵۷ بار
۴ بررسی فاصله کاشت و محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد و برخی صفات مورفولوژی نعناع فلفلی 1395/9/11 - Get XML Data ۶۵ بار
۵ واکنش ژنوتیپ‌های گندم نان با عادت‌های گلدهی مختلف به تاریخ کاشت در اصفهان 1395/9/11 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا 1395/9/11 - Get XML Data ۴۵ بار
۷ ارزیابی صفات مورفوفیزیولوژی رقم های جو زراعی و وحشی در وضعیت تنش کم‌آبیاری 1395/9/11 - Get XML Data ۴۹ بار
۸ اثر فاصلۀ ردیف کاشت در رقابت پنبه با گاوپنبه بر رشد گیاه زراعی 1395/9/11 - Get XML Data ۵۲ بار
۹ تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر خصوصیات تغذیه‌ای و کیفی علوفه‌دارو (مطالعه موردی: کشت توأم یونجه چندساله و رازیانه) 1395/9/11 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۰ تأثیر اسید سالیسیلیک بر سطوح پرولین، قندهای محلول و نشت یونی دو رقم زردآلو تحت تنش سرما 1395/9/11 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۱ تأثیر تلقیح بذر با ازتوباکتر و سودوموناس و زمان مصرف کود نیتروژنه بر عملکرد، کارایی مصرف کود و سرعت پر شدن دانه آفتابگردان 1395/9/11 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۲ اثر مقادیر مختلف نیتروژن در محلول غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی شمعدانی 1395/9/11 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۳ بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا 1395/9/11 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۴ تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی 1395/9/11 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۵ تأثیر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی 1395/9/11 - Get XML Data ۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه