این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1391، جلد ۲۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت
1395/9/9
-
۵۱ بار
۲
تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی
1395/9/9
-
۵۲ بار
۳
جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر به روش سکوئنس DNA در ناحیه ۱۶S ریبوزومی
1395/9/9
-
۵۶ بار
۴
تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار
1395/9/9
-
۶۲ بار
۵
تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگیهای خمیر و نان قالبی
1395/9/9
-
۵۹ بار
۶
افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم
1395/9/9
-
۴۴ بار
۷
تاثیر محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر تسریع رساندن مصنوعی خرمای مضافتی
1395/9/9
-
۶۴ بار
۸
تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی
1395/9/9
-
۴۸ بار
۹
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک خمیرترش
1395/9/9
-
۶۰ بار
۱۰
استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری
1395/9/9
-
۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه