این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1391، جلد ۲۱، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت 1395/9/9 - Get XML Data ۵۱ بار
۲ تأثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک‌ اسفنجی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۳ جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر به روش سکوئنس DNA در ناحیه ۱۶S ریبوزومی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۴ تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار 1395/9/9 - Get XML Data ۶۲ بار
۵ تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی‌های خمیر و نان قالبی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۹ بار
۶ افزایش ماندگاری نان باگت با استفاده از پوشش پلی ساکاریدی محتوی سوربات پتاسیم 1395/9/9 - Get XML Data ۴۴ بار
۷ تاثیر محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر تسریع رساندن مصنوعی خرمای مضافتی 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
۸ تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۸ بار
۹ تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتری‌های اسید لاکتیک خمیرترش 1395/9/9 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۰ استفاده از روش رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده بر چسبندگی خمیر نان بربری 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه