این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 31 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1391، جلد ۲۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک
1395/9/9
-
۵۸ بار
۲
مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ
1395/9/9
-
۶۴ بار
۳
اثر آنتاگونیستی مواد ضدمیکروبی تولیدی از سویههای لاکتوباسیلوس جداسازی شده از پنیر کوزه استان آذربایجان غربی
1395/9/9
-
۶۳ بار
۴
اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب
1395/9/9
-
۴۱ بار
۵
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
1395/9/9
-
۵۲ بار
۶
بهینهسازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا
1395/9/9
-
۵۰ بار
۷
تأثیر نوع و مقدار پایدارکنندهها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو
1395/9/9
-
۴۷ بار
۸
انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران
1395/9/9
-
۵۱ بار
۹
اثر تیمار ۱- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی
1395/9/9
-
۵۶ بار
۱۰
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی
1395/9/9
-
۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه