این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1391، جلد ۲۲، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک 1395/9/9 - Get XML Data ۵۸ بار
۲ مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ اثر آنتاگونیستی مواد ضدمیکروبی تولیدی از سویه‌های لاکتوباسیلوس جداسازی شده از پنیر کوزه استان آذربایجان غربی 1395/9/9 - Get XML Data ۶۳ بار
۴ اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۶ بهینه‌سازی تولید مربای کم کالری "به" با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۷ تأثیر نوع و مقدار پایدارکننده‌ها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی شیر کاکائو 1395/9/9 - Get XML Data ۴۷ بار
۸ انتخاب سیستم تابعی مناسب جهت تحلیل تقاضای انواع گوشت در ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۵۱ بار
۹ اثر تیمار ۱- متیل سایکلو پروپن در تولید آلفا-فارنزن، اکسیداسیون آن و فعالیت آنزیم‌های کاتالاز و پراکسیداز پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت طی دوره انبارمانی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۰ تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه