این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1391، جلد ۲۲، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
۲ امکان‌سنجی استفاده از مدل‌های مختلف پیش‌بینی کننده در تخمین جرم دانه‌ی پسته و تعیین مناسب‌ترین مدل 1395/9/9 - Get XML Data ۶۶ بار
۳ تاثیر امواج فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی لیکوپن استخراج شده از تفاله گوجه فرنگی 1395/9/9 - Get XML Data ۷۸ بار
۴ تأثیر ‌ روش مخلوط کردن بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی 1395/9/9 - Get XML Data ۶۲ بار
۵ فرمولاسیون جدید کره با پودرهای گردو و فندق: ویژگی‌های فیزیکی و ارگانولپتیکی 1395/9/9 - Get XML Data ۸۷ بار
۶ اثر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه ورا بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۷ بار
۷ هیدروکسی پروپیله کردن نشاسته‌های گندم و جودوسر و ارزیابی برخی از خصوصیات آنها 1395/9/9 - Get XML Data ۴۴ بار
۸ تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیم‌پخته بسته‌بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری 1395/9/9 - Get XML Data ۵۱ بار
۹ ویژگی‌های ترکیبات شیمیایی، ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس زیره سبز 1395/9/9 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۰ اثرات انجماد مطلق و انجماد به همراه رفع انجماد بر خصوصیات کمی و کیفی همبرگر منجمد ایرانی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۱ تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر الگوی پروتئولیز پنیر سفید ایرانی فراپالایش 1395/9/9 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۲ مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه