این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1391، جلد ۲۲، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینهسازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنیهای مجاز به منظور ارتقاء ویژگیهای کیفی و تغذیهای آن
1395/9/9
-
۶۴ بار
۲
امکانسنجی استفاده از مدلهای مختلف پیشبینی کننده در تخمین جرم دانهی پسته و تعیین مناسبترین مدل
1395/9/9
-
۶۶ بار
۳
تاثیر امواج فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی لیکوپن استخراج شده از تفاله گوجه فرنگی
1395/9/9
-
۷۸ بار
۴
تأثیر روش مخلوط کردن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
1395/9/9
-
۶۲ بار
۵
فرمولاسیون جدید کره با پودرهای گردو و فندق: ویژگیهای فیزیکی و ارگانولپتیکی
1395/9/9
-
۸۷ بار
۶
اثر غلظتهای مختلف ژل آلوئه ورا بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توتفرنگی
1395/9/9
-
۵۷ بار
۷
هیدروکسی پروپیله کردن نشاستههای گندم و جودوسر و ارزیابی برخی از خصوصیات آنها
1395/9/9
-
۴۴ بار
۸
تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیمپخته بستهبندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری
1395/9/9
-
۵۱ بار
۹
ویژگیهای ترکیبات شیمیایی، ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس زیره سبز
1395/9/9
-
۶۳ بار
۱۰
اثرات انجماد مطلق و انجماد به همراه رفع انجماد بر خصوصیات کمی و کیفی همبرگر منجمد ایرانی
1395/9/9
-
۵۶ بار
۱۱
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر الگوی پروتئولیز پنیر سفید ایرانی فراپالایش
1395/9/9
-
۶۲ بار
۱۲
مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی
1395/9/9
-
۵۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه