این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1392، جلد ۲۴، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدما های رطوبت 1395/9/9 - Get XML Data ۵۸ بار
۲ مقدار آفلاتوکسین‌های تام و ۱ Mدر شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمال‌غرب ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۴۷ بار
۳ اثر پودر شیر سویا بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
۴ بهینه‌سازی فرآیند کنترل قهوه‌ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه‌های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ 1395/9/9 - Get XML Data ۴۳ بار
۵ ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب‌زمینی برای تولید فرآورده‌های سرخ‌ شده 1395/9/9 - Get XML Data ۴۵ بار
۶ ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون‌های رنگبری توسط شبکه‌های عصبی مصنوعی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۸ بار
۸ تأثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد 1395/9/9 - Get XML Data ۶۳ بار
۹ شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی‌اکسیدانی آنها 1395/9/9 - Get XML Data ۵۴ بار
۱۰ اثرات پرتوتابی الکترون شتاب‌دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۱ تاثیر درون پوشانی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B۹۴) و ویژگی‌های کیفی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۲ تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه