این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1392، جلد ۲۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر نوع پیش عمل آوری انگور بر روی همدما های رطوبت
1395/9/9
-
۵۸ بار
۲
مقدار آفلاتوکسینهای تام و ۱ Mدر شیر و گوشت گاومیش کشتاری شمالغرب ایران
1395/9/9
-
۴۷ بار
۳
اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری
1395/9/9
-
۳۹ بار
۴
بهینهسازی فرآیند کنترل قهوهای شدن وآبگیری اسمزی در حلقههای سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ
1395/9/9
-
۴۳ بار
۵
ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیبزمینی برای تولید فرآوردههای سرخ شده
1395/9/9
-
۴۵ بار
۶
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران
1395/9/9
-
۷۰ بار
۷
پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستونهای رنگبری توسط شبکههای عصبی مصنوعی
1395/9/9
-
۴۸ بار
۸
تأثیر مواد بسته بندی محتوی نانو ذرات نقره و سیلیکات رس بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه گیلاس رقم سیاه مشهد
1395/9/9
-
۶۳ بار
۹
شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتیاکسیدانی آنها
1395/9/9
-
۵۴ بار
۱۰
اثرات پرتوتابی الکترون شتابدار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی گوشت بلدرچین
1395/9/9
-
۵۰ بار
۱۱
تاثیر درون پوشانی بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B۹۴) و ویژگیهای کیفی
1395/9/9
-
۴۹ بار
۱۲
تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب
1395/9/9
-
۵۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه