این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1393، جلد ۲۴، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج
1395/9/9
-
۴۳ بار
۲
تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشککن هوای داغ
1395/9/9
-
۴۹ بار
۳
ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی
1395/9/9
-
۷۸ بار
۴
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی
1395/9/9
-
۵۰ بار
۵
تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش
1395/9/9
-
۴۵ بار
۶
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ
1395/9/9
-
۴۶ بار
۷
تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک
1395/9/9
-
۴۹ بار
۸
ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر
1395/9/9
-
۶۰ بار
۹
تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
1395/9/9
-
۵۸ بار
۱۰
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن
1395/9/9
-
۴۴ بار
۱۱
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی
1395/9/9
-
۴۹ بار
۱۲
رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیرپیتزای پروسس آنالوگ حاوی نشاستهی سیب زمینی اصلاح شده در جایگزینی جزئی کازئینات
1395/9/9
-
۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه