این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1394، جلد ۲۵، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۲ بررسی برخی از ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) تازه و کنسرو شده در زمان های مختلف نگهداری 1395/9/9 - Get XML Data ۴۸ بار
۳ تاثیر تیمار فراصوت بر ویسکوزیته، توزیع اندازه ذرات، کدورت و فنل کل آب هویج 1395/9/9 - Get XML Data ۷۱ بار
۴ تأثیر بسته‌بندی نانو نقره بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد) 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۵ تاثیراضافه شدن سیتریک اسید، پتاسیم سدیم تارتارات یا کلسیم کلرید بر ویژگی‌های مختلف فیلم هیدروکسی پروپیل سلولز 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۶ اثر انجماد بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان 1395/9/9 - Get XML Data ۶۲ بار
۷ تاثیر مورفولوژی غشاء پلی‌اترسولفون بر تصفیه پساب تولید پودر شیر 1395/9/9 - Get XML Data ۴۲ بار
۸ تأثیر دمای رسیدن و غلظت آب نمک بر سینتیک پروتئولیز پنیر لیقوان 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۹ تولید بامیه با پوشش کتیرا و بررسی برخی از ویژگی‌های کیفی آن در طی نگهداری 1395/9/9 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ اثر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگی‌های خمیر و کیفیت کیک 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۱۱ تاثیر اسید فرولیک روی زمان ماندگاری میگوی وانامی پرورشی در شرایط نگهداری در سردخانه ° C ۱۸- 1395/9/9 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۲ تغییرات آمین‌های بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد 1395/9/9 - Get XML Data ۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه