این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 3 مهر 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1394، جلد ۲۵، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی
1395/9/9
-
۵۲ بار
۲
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکیشیمیایی دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) تازه و کنسرو شده در زمان های مختلف نگهداری
1395/9/9
-
۴۸ بار
۳
تاثیر تیمار فراصوت بر ویسکوزیته، توزیع اندازه ذرات، کدورت و فنل کل آب هویج
1395/9/9
-
۷۱ بار
۴
تأثیر بستهبندی نانو نقره بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)
1395/9/9
-
۵۶ بار
۵
تاثیراضافه شدن سیتریک اسید، پتاسیم سدیم تارتارات یا کلسیم کلرید بر ویژگیهای مختلف فیلم هیدروکسی پروپیل سلولز
1395/9/9
-
۵۰ بار
۶
اثر انجماد بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
1395/9/9
-
۶۲ بار
۷
تاثیر مورفولوژی غشاء پلیاترسولفون بر تصفیه پساب تولید پودر شیر
1395/9/9
-
۴۲ بار
۸
تأثیر دمای رسیدن و غلظت آب نمک بر سینتیک پروتئولیز پنیر لیقوان
1395/9/9
-
۵۲ بار
۹
تولید بامیه با پوشش کتیرا و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری
1395/9/9
-
۴۷ بار
۱۰
اثر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگیهای خمیر و کیفیت کیک
1395/9/9
-
۴۱ بار
۱۱
تاثیر اسید فرولیک روی زمان ماندگاری میگوی وانامی پرورشی در شرایط نگهداری در سردخانه ° C ۱۸-
1395/9/9
-
۶۷ بار
۱۲
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد
1395/9/9
-
۶۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه