این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1394، جلد ۲۵، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی کیفی دو گروه عسل چند گل طبیعی فلهای و بستهبندی
1395/9/9
-
۵۲ بار
۲
تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگیهای فیزیکی شیمیایی دوغ
1395/9/9
-
۶۴ بار
۳
اثر قندهای مختلف بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو
1395/9/9
-
۷۰ بار
۴
تشخیص و طبقهبندی عسلهای طبیعی و تقلبی با تجزیههای آماری چند متغیره
1395/9/9
-
۶۷ بار
۵
بررسی تغییرات میزان ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بذور عدس و ماش در اثر جوانهزنی
1395/9/9
-
۶۸ بار
۶
تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز
1395/9/9
-
۷۰ بار
۷
تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان
1395/9/9
-
۳۷ بار
۸
تعیین چروکیدگی خرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز-ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی
1395/9/9
-
۵۷ بار
۹
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری
1395/9/9
-
۴۴ بار
۱۰
بررسی امکان استفاده از تفاله انگور قرمز بهعنوان جایگزین چربی در تولید سوسیس کمچرب
1395/9/9
-
۶۱ بار
۱۱
تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
1395/9/9
-
۳۹ بار
۱۲
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای چغندر قند، اسفناج و گوجه فرنگی
1395/9/9
-
۵۸ بار
۱۳
تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکیشیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت
1404/6/21
-
۰ بار
۱۴
تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ پروبیوتیک با پودر گردو
1395/9/9
-
۶۴ بار
۱۵
ویژگیهای آنتیاکسیدانی اندامهای گوناگون گونههای مختلف گیاه دارویی ولیک (Crataegus spp.)
1395/9/9
-
۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه