این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1394، جلد ۲۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی کیفی دو گروه عسل چند گل طبیعی فله‌ای و بسته‌بندی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۲ تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ اثر قندهای مختلف بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو 1395/9/9 - Get XML Data ۷۰ بار
۴ تشخیص و طبقه‌بندی عسل‌های طبیعی و تقلبی با تجزیه‌های آماری چند متغیره 1395/9/9 - Get XML Data ۶۷ بار
۵ بررسی تغییرات میزان ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بذور عدس و ماش در اثر جوانه‌زنی 1395/9/9 - Get XML Data ۶۸ بار
۶ تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز 1395/9/9 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان 1395/9/9 - Get XML Data ۳۷ بار
۸ تعیین چروکیدگی خرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز-ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۷ بار
۹ ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری 1395/9/9 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۰ بررسی امکان استفاده از تفاله انگور قرمز به‌عنوان جایگزین چربی در تولید سوسیس کم‌چرب 1395/9/9 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۱ تأثیر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ بررسی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های چغندر قند، اسفناج و گوجه فرنگی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۳ تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت 1404/6/21 - Get XML Data ۰ بار
۱۴ تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ پروبیوتیک با پودر گردو 1395/9/9 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۵ ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی اندام‌های گوناگون گونه‌های مختلف گیاه دارویی ولیک (Crataegus spp.) 1395/9/9 - Get XML Data ۵۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه