این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1394، جلد ۲۵، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B۱ طی فرایند تهیه نان 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۲ بررسی تأثیر تیمار آبگیری اسمزی بر ویژگی‌های ظاهری سیب‌زمینی خشک شده با هوای داغ با روش پردازش تصویر 1395/9/9 - Get XML Data ۶۱ بار
۳ شناسایی عوامل تأثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ بررسی رشد و تولید رنگ‌دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۵ ارزیابی خواص بافتی و رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی رسیدن 1395/9/9 - Get XML Data ۵۳ بار
۶ تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری 1395/9/9 - Get XML Data ۴۶ بار
۷ تأثیر خصوصیات مصرف‌کنندگان بر ترجیحات مصرفی شیر در شهر تبریز 1395/9/9 - Get XML Data ۴۱ بار
۸ بررسی میزان پلی‌فنل‌های کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آن‌ها 1395/9/9 - Get XML Data ۵۵ بار
۹ پوشش‌دار کردن لیپوزومی آنزیم فلیورزیم و تاثیر آن بر ویژگی‌های سینتیکی آن 1395/9/9 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۰ حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی اسید لینولئیک مزدوج : بهینه‌سازی اندازۀ ذرات براساس روش سطح پاسخ 1395/9/9 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۱ پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم در تصفیه شربت خام چغندرقند 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۲ مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۳ بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده‌های گوشتی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۴ اثر طعم‌دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده " 1395/9/9 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۵ فرآوری سبزی ریحان با ماندگاری بالا با استفاده از روش نوین ضدعفونی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه