این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1394، جلد ۲۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B۱ طی فرایند تهیه نان
1395/9/9
-
۵۰ بار
۲
بررسی تأثیر تیمار آبگیری اسمزی بر ویژگیهای ظاهری سیبزمینی خشک شده با هوای داغ با روش پردازش تصویر
1395/9/9
-
۶۱ بار
۳
شناسایی عوامل تأثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس
1395/9/9
-
۵۰ بار
۴
بررسی رشد و تولید رنگدانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر
1395/9/9
-
۵۶ بار
۵
ارزیابی خواص بافتی و رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی رسیدن
1395/9/9
-
۵۳ بار
۶
تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکیشیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری
1395/9/9
-
۴۶ بار
۷
تأثیر خصوصیات مصرفکنندگان بر ترجیحات مصرفی شیر در شهر تبریز
1395/9/9
-
۴۱ بار
۸
بررسی میزان پلیفنلهای کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آنها
1395/9/9
-
۵۵ بار
۹
پوششدار کردن لیپوزومی آنزیم فلیورزیم و تاثیر آن بر ویژگیهای سینتیکی آن
1395/9/9
-
۴۶ بار
۱۰
حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی اسید لینولئیک مزدوج : بهینهسازی اندازۀ ذرات براساس روش سطح پاسخ
1395/9/9
-
۵۵ بار
۱۱
پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم در تصفیه شربت خام چغندرقند
1395/9/9
-
۵۶ بار
۱۲
مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی
1395/9/9
-
۴۵ بار
۱۳
بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآوردههای گوشتی
1395/9/9
-
۴۰ بار
۱۴
اثر طعمدهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "
1395/9/9
-
۶۳ بار
۱۵
فرآوری سبزی ریحان با ماندگاری بالا با استفاده از روش نوین ضدعفونی
1395/9/9
-
۵۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه