این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش های صنایع غذایی، 1395، جلد ۲۶، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک 1395/9/9 - Get XML Data ۴۳ بار
۲ ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی اسانس میخک 1395/9/9 - Get XML Data ۴۹ بار
۳ تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ تعیین میزان بازآبپوشی و ویژگی‌های بافتی کدو مسمایی خشک (Cucurbita pepo) در دما و دورهای‌ مختلف همزن 1395/9/9 - Get XML Data ۴۷ بار
۵ بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی 1395/9/9 - Get XML Data ۶۹ بار
۶ بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز 1395/9/9 - Get XML Data ۴۵ بار
۷ مدل‌سازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۲ بار
۸ تأثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن 1395/9/9 - Get XML Data ۳۵ بار
۹ کاربرد امولسیفایر استر مونو و دی‌گلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگی‌های کیفی شکلات شیری 1395/9/9 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۰ اثرکاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توت‌فرنگی رقم کاماروسا 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۱ بررسی اثر اتمسفر بسته‌بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش 1395/9/9 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۲ تولید سوریمی از ماهی سیم سد ارس و تعیین فاکتورهای کیفی آن 1395/9/9 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۳ استفاده از پردازش تصاویر برای بررسی اثر چهار نوع پوشش بر تغییرات رنگ آب انار در طی انبارمانی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۴ اثر آسیب دیدگی میوه‌ها در زمان برداشت بر کیفیت روغن استحصالی زیتون رقم زرد و روغنی 1395/9/9 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۵ مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی 1395/9/9 - Get XML Data ۴۲ بار
۱۶ اثر پیش‌تیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگی‌های فیزیکی برش‌های قارچ دکمه‌ای خشک شده با هوای گرم 1395/9/9 - Get XML Data ۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه