این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 شهریور 1404
فهرست مقالات
پژوهش های صنایع غذایی
، 1395، جلد ۲۶، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک
1395/9/9
-
۴۳ بار
۲
ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی فیلم زیستتخریبپذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی اسانس میخک
1395/9/9
-
۴۹ بار
۳
تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگیهای کیفی و حسی کیکهای اسفنجی
1395/9/9
-
۵۰ بار
۴
تعیین میزان بازآبپوشی و ویژگیهای بافتی کدو مسمایی خشک (Cucurbita pepo) در دما و دورهای مختلف همزن
1395/9/9
-
۴۷ بار
۵
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمکهایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
1395/9/9
-
۶۹ بار
۶
بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز
1395/9/9
-
۴۵ بار
۷
مدلسازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
1395/9/9
-
۵۲ بار
۸
تأثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
1395/9/9
-
۳۵ بار
۹
کاربرد امولسیفایر استر مونو و دیگلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگیهای کیفی شکلات شیری
1395/9/9
-
۴۶ بار
۱۰
اثرکاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توتفرنگی رقم کاماروسا
1395/9/9
-
۳۹ بار
۱۱
بررسی اثر اتمسفر بستهبندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش
1395/9/9
-
۴۶ بار
۱۲
تولید سوریمی از ماهی سیم سد ارس و تعیین فاکتورهای کیفی آن
1395/9/9
-
۵۶ بار
۱۳
استفاده از پردازش تصاویر برای بررسی اثر چهار نوع پوشش بر تغییرات رنگ آب انار در طی انبارمانی
1395/9/9
-
۴۹ بار
۱۴
اثر آسیب دیدگی میوهها در زمان برداشت بر کیفیت روغن استحصالی زیتون رقم زرد و روغنی
1395/9/9
-
۵۸ بار
۱۵
مقایسه روشهای قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگیها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجهفرنگی
1395/9/9
-
۴۲ بار
۱۶
اثر پیشتیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگیهای فیزیکی برشهای قارچ دکمهای خشک شده با هوای گرم
1395/9/9
-
۳۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه