فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۳ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بهبود شرایط تخمیر نان لواش | 1395/9/7 | - | ۶۹ بار | ||
| ۲ | جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی | 1395/9/7 | - | ۹۳ بار | ||
| ۳ | کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین | 1395/9/7 | - | ۹۳ بار | ||
| ۴ | بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به دست آمده از سفید کن مالشی دمشی | 1395/9/7 | - | ۷۰ بار | ||
| ۵ | تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی | 1395/9/7 | - | ۹۶ بار | ||
| ۶ | به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری | 1395/9/7 | - | ۶۴ بار | ||
| ۷ | تولید، قابلیت پذیرش و جنبه های تغذیه ای غذاهای ویژه سالمندان | 1395/9/7 | - | ۷۴ بار | ||
| ۸ | بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه های مرغ خام و سرخ شده | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||