این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۵، شماره ۱۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۲ اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۳ بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۴ بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum ) 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۴ بار
۵ تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۵ بار
۶ بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۷ بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۸ مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۹ فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه