این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 27 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۵، شماره ۱۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی
1395/9/7
-
۷۷ بار
۲
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون
1395/9/7
-
۷۲ بار
۳
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته
1395/9/7
-
۶۸ بار
۴
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )
1395/9/7
-
۱۱۴ بار
۵
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری
1395/9/7
-
۸۵ بار
۶
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال ۱۳۸۴
1395/9/7
-
۶۸ بار
۷
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
1395/9/7
-
۶۴ بار
۸
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)
1395/9/7
-
۶۹ بار
۹
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
1395/9/7
-
۶۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه