این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1388، جلد ۶، شماره ۲۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۲ پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۳ اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۴ تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۵ بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۶ روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان 1395/9/7 - Get XML Data ۸۵ بار
۷ تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۸ بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۹ بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۰ بررسی تاثیر روش‌های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه