این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۶، شماره ۲۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا
1395/9/7
-
۷۰ بار
۲
پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری
1395/9/7
-
۶۴ بار
۳
اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
1395/9/7
-
۶۸ بار
۴
تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری
1395/9/7
-
۸۶ بار
۵
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد)
1395/9/7
-
۷۰ بار
۶
روش های مختلف اندازه گیری بیاتی نان
1395/9/7
-
۸۵ بار
۷
تعیین اثر فرآیند انجماد کند، زمان نگهداری در انجماد و روشهای رفع انجماد بر ویژگی های حسی نان های سنگک و بربری
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۸
بررسی ترکیبات مغذی و اسیدهای چرب عضلات کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
1395/9/7
-
۶۹ بار
۹
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
1395/9/7
-
۹۰ بار
۱۰
بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه