این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۳۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات سرخ کردن بر ویژگی‌های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش‌فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۲ مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۳ بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۴ تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۵ بار
۵ کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) ‌ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۶ برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۷ تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله‌ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۸ تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۹ بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۹ بار
۱۰ تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیب‌زمینی ترشی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۳ بار
۱۱ بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب‌ پرتقال 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۲ بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۱۳ مطالعه اثر ضد‌میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه