این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۳، شماره ۵۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی
1395/9/7
-
۶۹ بار
۲
بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
1395/9/7
-
۹۳ بار
۳
تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری
1395/9/7
-
۷۴ بار
۴
اثرعصاره رزماری بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
1395/9/7
-
۲۵۰ بار
۵
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینهسازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت
1395/9/7
-
۶۳ بار
۶
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۸۶ بار
۷
مدلسازی و بهینهسازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ
1397/2/18
-
۵۸ بار
۸
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۷۲ بار
۹
بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۰
مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری
1395/9/7
-
۷۹ بار
۱۱
بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگیهای بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM
1395/9/7
-
۱۱۷ بار
۱۲
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان ۱۳۹۱)
1395/9/7
-
۸۸ بار
۱۳
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۴
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۵
تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارندهی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی
1397/2/18
-
۵۷ بار
۱۶
بررسی ویژگیهای کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبتهای مختلف ماده خشک به آب
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۷
خواص کاربردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۸
پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایهنازک قارچ خوراکی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۹
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر
1395/9/7
-
۷۳ بار
۲۰
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی
1395/9/7
-
۷۴ بار
۲۱
فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگیهای حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن
1395/9/7
-
۷۹ بار
۲۲
بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب
1395/9/7
-
۸۵ بار
۲۳
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۷۰ بار
۲۴
اثر پیشتیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشککردن با ماکروویو بر خواص کیفی برشهای میوه به (Cydoniaoblonga)
1395/9/7
-
۷۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه