این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Effect of stevia and inulin on the structure, physicochemical and sensory properties of dietetic ice cream 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۲ بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۳ بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۴ بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۶ بار
۵ شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۶ اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum) 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۷ Study on posibility of spread production using soya oil and lactic milk 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۸ بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۹ تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۴ بار
۱۰ تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۱۱ بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۹۳ بار
۱۲ ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۳ مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۴ بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۵ تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V۲۹۹ و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۱۶ تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۳۰ بار
۱۷ استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه‏های چغندرقرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۱۳۳ بار
۱۸ بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L)) 1395/9/7 - Get XML Data ۲۸۴ بار
۱۹ مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۲۰ تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۲۱ بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۹ بار
۲۲ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۳ مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج 1396/1/22 - Get XML Data ۸۲ بار
۲۴ تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۵ ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۲۶ پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۲۷ جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus) 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۲۸ مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM) 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۲۹ بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۳۰ بار
۳۰ بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۳۱ بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو 1396/1/22 - Get XML Data ۶۶ بار
۳۲ تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه