این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Effect of stevia and inulin on the structure, physicochemical and sensory properties of dietetic ice cream
1395/9/7
-
۸۰ بار
۲
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
1396/1/22
-
۷۴ بار
۳
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
1396/1/22
-
۷۱ بار
۴
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۱۱۶ بار
۵
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
1395/9/7
-
۸۳ بار
۶
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
1395/9/7
-
۸۱ بار
۷
Study on posibility of spread production using soya oil and lactic milk
1395/9/7
-
۱۱۵ بار
۸
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
1396/1/22
-
۷۹ بار
۹
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
1395/9/7
-
۱۲۴ بار
۱۰
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
1395/9/7
-
۱۰۷ بار
۱۱
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/1/22
-
۹۳ بار
۱۲
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۳
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۴
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
1395/9/7
-
۷۴ بار
۱۵
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V۲۹۹ و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
1395/9/7
-
۸۲ بار
۱۶
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
1395/9/7
-
۱۳۰ بار
۱۷
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز
1395/9/7
-
۱۳۳ بار
۱۸
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
1395/9/7
-
۲۸۴ بار
۱۹
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
1395/9/7
-
۸۰ بار
۲۰
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
1396/1/22
-
۱۱۷ بار
۲۱
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
1396/1/22
-
۱۲۹ بار
۲۲
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی
1396/1/22
-
۷۳ بار
۲۳
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
1396/1/22
-
۸۲ بار
۲۴
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
1396/1/22
-
۷۳ بار
۲۵
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن
1396/1/22
-
۷۲ بار
۲۶
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
1396/1/22
-
۱۱۸ بار
۲۷
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
1396/1/22
-
۱۰۳ بار
۲۸
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
1396/1/22
-
۱۱۱ بار
۲۹
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
1396/1/22
-
۱۳۰ بار
۳۰
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران
1396/1/22
-
۷۰ بار
۳۱
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
1396/1/22
-
۶۶ بار
۳۲
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
1396/1/22
-
۷۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه