صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 18 مرداد 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1394، جلد ۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Impact of Cooking Procedures on Antibacterial Drug Residues in Foods: A Review
1395/8/30
-
۲۳ بار
۲
Adulterations in Some Edible Oils and Fats and Their Detection Methods
1395/8/30
-
۲۴ بار
۳
Effect of Different Formulations on Mechanical and Physical Properties of Calcium Alginate Edible Films
1395/8/30
-
۲۱ بار
۴
Antibiotic Resistance of Enterobacteriaceae Isolated from The Domestic Food Related Environments
1395/8/30
-
۱۹ بار
۵
Effect of Fatty Acid Composition on Thermal Stability of Extra Virgin Olive Oil
1395/8/30
-
۲۱ بار
۶
Determination of Antibacterial Drug Residues in Commercial Eggs Distributed in Urmia, Iran
1395/8/30
-
۲۲ بار
۷
A Survey on Relationship between Diet and Urinary Excretion of Aflatoxin M1: A Screening Pilot Study on Iranian Population
1395/8/30
-
۱۸ بار
۸
Application of Morphological Method for Detection of Unauthorized Tissues in Processed Meat Products
1395/8/30
-
۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه