• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
پنجشنبه 9 مرداد 1404

فهرست مقالات


Journal of Food Quality and Hazards Control، 1394، جلد ۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Microbial Exopolysaccharides: A Review of Their Function and Application in Food Sciences 1395/8/30 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ Morphological and Molecular Characteristics of Sarcocystis aucheniae Isolated from Meat of Guanaco (Lama guanicoe) 1395/8/30 - Get XML Data ۲۳ بار
۳ Survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in Doogh, A Traditional Iranian Dairy Beverage 1395/8/30 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ Effect of Traditional Marinating on Bacterial and Chemical Characteristics in Frozen Rainbow Trout Fillet 1395/8/30 - Get XML Data ۲۶ بار
۵ Determination of Chromium, Lead and Cadmium Levels in Edible Organs of Marketed Chickens in Mashhad, Iran 1395/8/30 - Get XML Data ۱۹ بار
۶ Microbial Contamination of Fresh Vegetable and Salad Samples Consumed in Tehran, Iran 1395/8/30 - Get XML Data ۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 267
بازدید امروز 4231
بازدید کل 32984787

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق