صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 31 تیر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1395، جلد ۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Assessment of Inhibitory Effects of Citrus Flavanones on Deoxynivalenol Production Using Response Surface Methodology
1395/8/30
-
۲۲ بار
۲
Effect of Zataria multiflora Essential Oil on Histamine Production in Iranian Salted-Fermented Fish Sauce (Mahyaveh)
1395/8/30
-
۲۰ بار
۳
Development of a Differential PCR Assay for Detection of Brucella abortus and Brucella melitensis: an Analytical Approach for Monitoring of Brucella spp. in Foods of Animal Origin
1395/8/30
-
۱۹ بار
۴
Thymus vulgaris L. as a Natural Antioxidant in Cooked Fillet of Trout (Oncorhynchus mykiss)
1395/8/30
-
۲۱ بار
۵
In vitro Assessment of Some Probiotic Properties of Lactobacillus fermentum Isolated from Pickled Garlic
1395/8/30
-
۲۵ بار
۶
Evaluation of pH and Common Salt Content in Bread Samples Produced in Mashhad, Iran
1395/8/30
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه