• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
سه شنبه 31 تیر 1404

فهرست مقالات


Journal of Food Quality and Hazards Control، 1395، جلد ۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Assessment of Inhibitory Effects of Citrus Flavanones on Deoxynivalenol Production Using Response Surface Methodology 1395/8/30 - Get XML Data ۲۲ بار
۲ Effect of Zataria multiflora Essential Oil on Histamine Production in Iranian Salted-Fermented Fish Sauce (Mahyaveh) 1395/8/30 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ Development of a Differential PCR Assay for Detection of Brucella abortus and Brucella melitensis: an Analytical Approach for Monitoring of Brucella spp. in Foods of Animal Origin 1395/8/30 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ Thymus vulgaris L. as a Natural Antioxidant in Cooked Fillet of Trout (Oncorhynchus mykiss) 1395/8/30 - Get XML Data ۲۱ بار
۵ In vitro Assessment of Some Probiotic Properties of Lactobacillus fermentum Isolated from Pickled Garlic 1395/8/30 - Get XML Data ۲۵ بار
۶ Evaluation of pH and Common Salt Content in Bread Samples Produced in Mashhad, Iran 1395/8/30 - Get XML Data ۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 722
بازدید امروز 6202
بازدید کل 32749065

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق