این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 26 مهر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1404، جلد ۱۴، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Probiotics in Gut Health and Functional Foods: A Comprehensive Review
1404/7/7
-
۴ بار
۲
Fungal Contamination and Physicochemical Analysis of Algerian Dried Fig Varieties: Assessment of Aflatoxins and Ochratoxin A Levels
1404/7/7
-
۴ بار
۳
Ice Cream Rich in Strawberry Phenolic Extract with a Melt-resistant Structure: Physicochemical and Sensory Properties
1404/7/7
-
۴ بار
۴
The Impact of Adding Hemp, Chia, Flax and Basil Seed Mucilage on Characteristics of Gluten-Free Cake
1404/7/7
-
۴ بار
۵
Effect of Deuterium Oxide (D2O) on Foodborne Amino and Fatty Acid Stability Under Thermal and Irradiation Exposures
1404/7/7
-
۴ بار
۶
Formulation and Characterization of Yogurt Containing Different Herbs and Different Starters
1404/7/7
-
۴ بار
۷
Optimizing the Production of Phosphated Distarch Phosphate (E1413) and Evaluating its Physicochemical Properties in Stirred Yogurt
1404/7/7
-
۴ بار
۸
Comparative Evaluation of Dusting dan Coating Methods for Calcium and Vitamin D Fortification in Soybean Sprout Drink Powder
1404/7/7
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه