این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 27 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
1404/7/3
-
۸ بار
۲
تاثیر آنزیمبری تحت خلاء و پوششدهی بر ویژگیهای کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیبزمینی سرخ شده
1404/7/3
-
۷ بار
۳
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
1404/7/3
-
۹ بار
۴
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصارههای مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
1404/7/3
-
۸ بار
۵
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشککردن پاششی: اثر حاملهای خشککردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
1404/7/3
-
۶ بار
۶
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
1404/7/3
-
۷ بار
۷
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
1404/7/3
-
۷ بار
۸
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
1404/7/3
-
۷ بار
۹
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
1404/7/3
-
۸ بار
۱۰
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
1404/7/3
-
۹ بار
۱۱
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگیهای ساختاری کیک اسفنجی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۲
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
1404/7/3
-
۸ بار
۱۳
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
1404/7/3
-
۷ بار
۱۴
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
1404/7/3
-
۶ بار
۱۵
پیشبینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
1404/7/3
-
۶ بار
۱۶
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
1404/7/3
-
۷ بار
۱۷
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال
1404/7/3
-
۷ بار
۱۸
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
1404/7/3
-
۸ بار
۱۹
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گلگاوزبان و سنبلالطیب
1404/7/3
-
۷ بار
۲۰
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بستهبندی تحت خلا در دمای oC۱۸-
1404/7/3
-
۸ بار
۲۱
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوهای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
1404/7/3
-
۷ بار
۲۲
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
1404/7/3
-
۷ بار
۲۳
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
1404/7/3
-
۷ بار
۲۴
اثرات ترکیبهای دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کمچرب
1404/7/3
-
۶ بار
۲۵
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
1404/7/3
-
۸ بار
۲۶
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژنهای شاخص مواد غذایی
1404/7/3
-
۷ بار
۲۷
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری
1404/7/3
-
۷ بار
۲۸
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
1404/7/3
-
۷ بار
۲۹
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
1404/7/3
-
۷ بار
۳۰
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیبزمینی بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر خامهای کمچرب
1404/7/3
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه