این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲ تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳ اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۴ بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۵ تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشک‌کردن پاششی: اثر حامل‌های خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۶ اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۷ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۸ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۹ مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۰ تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۱۱ تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۳ اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۴ تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۶ تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۷ اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۸ بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۹ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۰ مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بسته‌بندی تحت خلا در دمای oC۱۸- 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۱ اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوه‌ای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۲ بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۳ بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۴ اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۵ سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۶ بررسی ترکیب‌های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن‌های شاخص مواد غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۷ تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‌شیمیایی شکلات تیره کم‌کالری 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۸ تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان) 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۹ ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۰ اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه