این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
1404/7/3
-
۵ بار
۲
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
1404/7/3
-
۷ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
1404/7/3
-
۵ بار
۴
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
1404/7/3
-
۴ بار
۵
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
1404/7/3
-
۶ بار
۶
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی
1404/7/3
-
۷ بار
۷
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
1404/7/3
-
۵ بار
۸
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان
1404/7/3
-
۶ بار
۹
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
1404/7/3
-
۶ بار
۱۰
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل ۲-لاکتیلات
1404/7/3
-
۵ بار
۱۲
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
1404/7/3
-
۶ بار
۱۳
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
1404/7/3
-
۵ بار
۱۴
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
1404/7/3
-
۶ بار
۱۵
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
1404/7/3
-
۵ بار
۱۶
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین
1404/7/3
-
۶ بار
۱۷
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا ۳ استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
1404/7/3
-
۶ بار
۱۸
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج
1404/7/3
-
۵ بار
۱۹
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO۲ به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
1404/7/3
-
۷ بار
۲۰
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
1404/7/3
-
۷ بار
۲۱
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
1404/7/3
-
۴ بار
۲۲
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۳
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
1404/7/3
-
۵ بار
۲۴
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
1404/7/3
-
۶ بار
۲۵
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
1404/7/3
-
۶ بار
۲۶
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید
1404/7/3
-
۶ بار
۲۷
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
1404/7/3
-
۸ بار
۲۸
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
1404/7/3
-
۶ بار
۲۹
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
1404/7/3
-
۶ بار
۳۰
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
1404/7/3
-
۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه