این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲ برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۵ استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۶ بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۷ بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۹ بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ بررسی ویژگی‌های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل ۲-لاکتیلات 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۲ اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۳ بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۷ مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا ۳ استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۸ بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویج 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۹ تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO۲ به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۰ تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۱ بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۲ جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۳ بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۵ تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۶ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۷ تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۸ بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۹ بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۰ پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگی‌های پودر شیر کم لاکتوز طعم‌دار 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه