فهرست مقالات
| فناوری های نوین غذایی، 1404، جلد ۱۲، شماره ۴ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تغلیظ آب انگور سیاه با استفاده از سیستم ترکیبی گرمایش اهمی-خلاء: پارامترهای کیفی، انرژی مصرفی و راندمان اکسرژی | 1404/6/8 | - | ۳ بار | ||
| ۲ | بررسی اثر روشهای خشککردن بر خواص کیفی پیاز زعفران وحشی (جوقاسم) | 1404/6/8 | - | ۲ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||