صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 شهریور 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Potato Enzymatic Browning, Mitigation and Prevention: Current Overview of Approaches and Findings
1404/5/30
-
۳ بار
۲
Calcium Fortification of Bolu Cukke (Traditional Cakes of South Sulawesi, Indonesia) Using Threadfin Bream Fish Bone
1404/5/30
-
۲ بار
۳
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF BLACK RICE BRAN OIL BASED ON STABILIZED OVEN WITH MACERATION EXTRACTION
1404/5/30
-
۲ بار
۴
Effect of clove oil extract on the growth of microorganisms and physicochemical compounds in local meat
1404/5/30
-
۲ بار
۵
Physiological and Biological Potential of Dark-Red Autumn Leaves of Smilax Excelsa L.
1404/5/30
-
۲ بار
۶
نقش NLRP۳ Inflammasome در پیشرفت بیماری قلبی عروقی: ادغام علم و فناوری غذایی برای پیشرفت های درمانی
1404/5/30
-
۳ بار
۷
بررسی آکادمیک: تولید بیودیزل از روغنهای گیاهی و چربیهای حیوانی با کمک میکروارگانیسمها
1404/5/30
-
۲ بار
۸
Assessing Ozonated Water's Ability to Reduce Malondialdehyde in Red Meat Samples from Iraq's Wasit Markets
1404/5/30
-
۳ بار
۹
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیک ۱و۲و۳-بنزنتریول و ۱و۵-آنهیدرو-۶-داکسی هگزو-۲و۳-دی اولوز استخراج شده از کاملیا سیننسیس
1404/5/30
-
۲ بار
۱۰
بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آبپنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ
1404/5/30
-
۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه