فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Potato Enzymatic Browning, Mitigation and Prevention: Current Overview of Approaches and Findings 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۲ Calcium Fortification of Bolu Cukke (Traditional Cakes of South Sulawesi, Indonesia) Using Threadfin Bream Fish Bone 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۳ PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF BLACK RICE BRAN OIL BASED ON STABILIZED OVEN WITH MACERATION EXTRACTION 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۴ Effect of clove oil extract on the growth of microorganisms and physicochemical compounds in local meat 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۵ Physiological and Biological Potential of Dark-Red Autumn Leaves of Smilax Excelsa L. 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۶ نقش NLRP۳ Inflammasome در پیشرفت بیماری قلبی عروقی: ادغام علم و فناوری غذایی برای پیشرفت های درمانی 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۷ بررسی آکادمیک: تولید بیودیزل از روغن‌های گیاهی و چربی‌های حیوانی با کمک میکروارگانیسم‌ها 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۸ Assessing Ozonated Water's Ability to Reduce Malondialdehyde in Red Meat Samples from Iraq's Wasit Markets 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
۹ ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیک ۱و۲و۳-بنزنتریول و ۱و۵-آنهیدرو-۶-داکسی هگزو-۲و۳-دی اولوز استخراج شده از کاملیا سیننسیس 1404/5/30 - Get XML Data ۲ بار
۱۰ بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ 1404/5/30 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه