این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 19 آبان 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Potato Enzymatic Browning, Mitigation and Prevention: Current Overview of Approaches and Findings
1404/5/30
-
۱۲ بار
۲
Calcium Fortification of Bolu Cukke (Traditional Cakes of South Sulawesi, Indonesia) Using Threadfin Bream Fish Bone
1404/5/30
-
۱۱ بار
۳
PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF BLACK RICE BRAN OIL BASED ON STABILIZED OVEN WITH MACERATION EXTRACTION
1404/5/30
-
۱۲ بار
۴
Effect of clove oil extract on the growth of microorganisms and physicochemical compounds in local meat
1404/5/30
-
۱۰ بار
۵
Physiological and Biological Potential of Dark-Red Autumn Leaves of Smilax Excelsa L.
1404/5/30
-
۱۰ بار
۶
نقش NLRP۳ Inflammasome در پیشرفت بیماری قلبی عروقی: ادغام علم و فناوری غذایی برای پیشرفت های درمانی
1404/5/30
-
۱۲ بار
۷
بررسی آکادمیک: تولید بیودیزل از روغنهای گیاهی و چربیهای حیوانی با کمک میکروارگانیسمها
1404/5/30
-
۱۱ بار
۸
Assessing Ozonated Water&#۰۳۹;s Ability to Reduce Malondialdehyde in Red Meat Samples from Iraq&#۰۳۹;s Wasit Markets
1404/5/30
-
۱۳ بار
۹
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیک ۱و۲و۳-بنزنتریول و ۱و۵-آنهیدرو-۶-داکسی هگزو-۲و۳-دی اولوز استخراج شده از کاملیا سیننسیس
1404/5/30
-
۱۳ بار
۱۰
بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آبپنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ
1404/5/30
-
۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه